Manuscriptbegeleiding

www.trefwoord.net

Manuscriptbegeleiding

Heb je een verhaal, gedichtenbundel of scenario in je lade liggen en wil je er een professioneel oordeel over? Zit je vast met je verhaal en weet je niet hoe het nu verder moet?

Wil je jouw manuscript even laten checken voor je het opstuurt naar een uitgever?

Stuurde een uitgever jouw manuscript terug zonder uitleg?

Wil je een boek in eigen beheer of via print on demand uitgeven, en wil je er zeker van zijn dat je manuscript helemaal op punt staat?

 

Trefwoord (voorheen Klare Taal literair) is het antwoord op al deze vragen. In de afgelopen vijftien jaar zijn honderden manuscripten door ons onder de loep genomen en van advies voorzien.  Heel wat auteurs hebben inmiddels de weg naar een uitgever gevonden. Onze medewerkers zijn auteurs en professionele redacteurs die hun vak en de literaire markt kennen en garant staan voor kwaliteit.

Je manuscript laten checken door professionelen is je beste kans op succes.

Hoe gaan we te werk?

Je mailt ons je manuscript met je persoonlijke gegevens (adres, e-mail, telefoonnummer). Wij ramen vervolgens hoeveel tijd we zullen nodig hebben om je werk te analyseren en een rapport te schrijven met aanwijzingen voor verbeteringen en advies dat je zal helpen je werk te herschrijven. Pas wanneer je die raming via mail hebt ontvangen en je ons schriftelijk je akkoord hebt gegeven, gaan we echt aan de slag. Vervolgens mag je jouw tekst en het leesrapport binnen uiterlijk drie weken terug verwachten.

Wanneer je werk over onvoldoende kwaliteit beschikt, zullen we dat oprecht zeggen. In dat geval ontvang je geen leesrapport en betaal je ook geen kosten.

Hoeveel betaal je?

De prijs is afhankelijk van de omvang en de kwaliteit van je werk. We maken steeds eerst een raming. Zolang je je daarmee niet akkoord hebt verklaard, betaal je niets.

• www.trefwoord.net © 2010 • info@trefwoord.net • BTW BE429 621 710 •